Stacks Image 25383

Coaching medarbejdere

Coaching af medarbejder kan have det udviklingsformål, at medarbejderen udvikler sine kompetencer i forhold til sit arbejdsliv, eller ønsker at blive afklaret om personlige værdier, stresshåndtering, jobsøgning eller karrierevalg.

Medarbejdere skal i dag både levere en faglig veludført opgave og skal samtidig leve op til virksomhedens ofte pressede økonomi og mål. Herudover forventes medarbejderen at være stabil, aktiv og engageret og samtidig at have styr på sit privatliv.

Dette pres udsætter medarbejdere for stress og følelsen af utilstrækkelighed med risiko for nedslidning og højt sygefravær. Coaching kan være en metode til at få styr på prioriteringer og håndtering af de mange modsatrettede krav, som medarbejderen udsættes for. Man skal selvfølgelig være motiveret for at indgå i et coachingforløb. Motivationen kan være håndtering af de forventninger, man mødes af og de mål, man skal opfylde på arbejdspladsen.       

Kontakt os og få et uforpligtende møde, hvor du kan få afklaret præcis, hvad Your Change kan gøre for dig og din virksomhed.

Se også vores andre konsulentydelser

Ledere / chefer

Karriere

Medarbejdere

Outplacement

Krisehjælp

Stress

VORES BLOG
Nu er vores nye blog igang. Her vil der være interessante artikler om sundhed og udvikling.

Læs mere på vores blog her…
NYHEDER
Nu starter vi foråret med et alternativt slankekursus.

Læs mere om vores slankekursus her…
DEL VORES SIDE
Del denne side
Facebook
Google+
Instagram
LinkedIn
Tumblr
Twitter
YouTube
Kontakt os
Email
Udskriv
NYHEDSBREV
Stacks Image p8879_n9077
- Din forandring

Følg os på sociale medier..