Stacks Image 25383

Stress

Your Change tilbyder stresscoaching enten som et forebyggende element, eller hvis I har medarbejdere, der allerede er blevet stresset og har brug værktøjer til at håndtere stressen. Vi har også foredrag og forskellige sundhedsydelser, som kan anvendes som forebyggende indsatser.

For større virksomheder og private organisationer kan stresscoaching have et længevarende forløb, da coaching både kan være relevant for ledere og medarbejdere og have et fokus på optimering af arbejdsprocesser, trivsel og udvikling. Coaching kan rette sig mod forskellige områder i virksomheden fx jeres kommunikation, kultur og værdier samt organisationen mål og strategier.

Your Change tilbyder metoder og værktøjer, der vil gøre jer i stand til at nå jeres mål på forskellige niveauer, fx den enkelte leder/medarbejder team/afdeling i virksomheden. Vi kan udfordre jeres arbejdsgange og metoder med det formål, at I ser udfordringer og opgaver fra et nyt perspektiv og finder nye veje og muligheder for at opnå de ønskede mål. Your Change vil i samarbejde med jer skabe grundlag for, hvordan I fx kan forbedre jeres arbejdsmiljø og organisationskultur, så denne understøtter virksomhedens forretningsstrategi og samtidig giver trivsel og udviklingsmuligheder for jeres ansætte ledere og medarbejdere.
Målet for et stresscoachingforløb i virksomheden kan være opnåelse af en virksomhedskultur, hvor der er ligevægt imellem det ansvar virksomheden har for medarbejderen og det ansvar medarbejderen har for sin egen trivsel, engagement og arbejdsglæde. Vi lægger vægt på at at tydeliggøre det fælles ansvar for at nå målet og arbejder således både med personlige og professionelle mål. Det er to vigtige parametre, som er hinandens forudsætninger for at opnå en vind/vind situation.

Har I allerede stressede medarbejdere eller ønsker I at forebygge stress, anbefaler vi, at I kombinerer flere af vores sundhedstilbud fx Body-sds massagen eller mindfulness kombineret med Access Bar for at afhjælpe panikangst og dæmpe stress og depression. Læs mere under vores sundhedsydelser nedenfor.

Kontakt os og få et uforpligtende møde, hvor du kan få afklaret præcis, hvad Your Change kan gøre for dig og din virksomhed.

Se også vores andre konsulentydelser

Ledere / chefer

Karriere

Medarbejdere

Outplacement

Krisehjælp

Stress

Se også vores andre sundhedstilbud

Massage

Kost

Gymnastik

Zoneterapi

Mindfulness

Yoga

VORES BLOG
Nu er vores nye blog igang. Her vil der være interessante artikler om sundhed og udvikling.

Læs mere på vores blog her…
NYHEDER
Nu starter vi foråret med et alternativt slankekursus.

Læs mere om vores slankekursus her…
DEL VORES SIDE
Del denne side
Facebook
Google+
Instagram
LinkedIn
Tumblr
Twitter
YouTube
Kontakt os
Email
Udskriv
NYHEDSBREV
Stacks Image p8879_n9077
- Din forandring

Følg os på sociale medier..