Stacks Image 19739

Om os

Velkommen til Your Change. Vi er en privat service virksomhed, der leverer forskellige sundhedstilbud og konsulentydelser til virksomheder, faglige organisationer, forsikringsselskaber og pensionskasser, der ønsker at skabe et sundt arbejdsmiljø med gode fysiske og psykiske rammer og udviklingsforløb for sine medarbejdere eller medlemmer, der skal have det rette behandlings- eller rådgivningstilbud. Endvidere tilbyder vi foredrag og kurser.

Du kan læse mere om de enkelte ydelser på vores hjemmeside, ligesom du nedenfor kan læse mere om de enkelte medarbejdere og deres kompetencer i Your Change.
Birgit Andersen
Direktør
Uddannet socialformidler, kontorassistent samt diplom i ledelse fra Danmarks Forvaltningshøjskole. Har 21 års erfaring som leder bl.a. inden for arbejdsmarkedsområdet i det offentlige. I Your Change er Birgit direktør og er ansvarlig for, at Your Change har de rigtige kompetencer, og tilbyder kunderne kvalificerede løsninger.
Louise M. Brunsgaard
Personlig assistent
I Your Change er mine opgaver administrativ styring og koordinering af drift og udviklingsopgaver.
Louise er uddannet cand.ling. merc. i erhvervssprog og international erhvervskommunikation i 2006.
Julie Gyllenøhr
Mestringspsykolog
Uddannet cand. mag i psykologi og kommunikation samt coach uddannet. I Your Change arbejder Julie som udviklingscoach, både individuelle coachforløb og med optimering, udvikling og implementering af nye organisationsprocesser. Herudover indgår Julie i krisesamtaler og behandling samt forebyggende oplæg til bl.a. medarbejdergrupper.
Maria Reisenhus J.
Ernærings- og sundhedsrådgiver
Uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed samt uddannet zoneterapeut. I Your Change arbejder Maria som foredragsholder om sundhedsfremme og forebyggelse samt som ernærings- og sundhedsrådgiver og zoneterapeut.
Helle Waltersen
Kropsterapeut
Uddannet industriel designer, kropsterapeut- og gymnastik lærer inden for Body Self Developments systemet og Access Consciousness behandler. Har mange års erfaring som Body Sds behandler og underviser i terapeutiske gymnastik. I Your Change arbejde Helle individuelt og udviklingsorienteret med stress og krisebehandling samt anden fysisk behandling og træning fx stress forebyggende holdgymnastik.
Mette Tost
Yogalærer
Uddannet designer og grafiker med ledelseserfaring fra selvstændig design virksomhed. Desuden International Certificeret Kundalini Yoga instruktør, Access Consciousness behandler og Mindfulness coach. I Your Change arbejder Mette både som Mindfullness Coach, stresscoach og Yoga instruktør. Herudover indgår Mette i krisesamtaler og behandling samt forebyggende oplæg til bl.a. medarbejdergrupper.
Marianne Rasmussen
Coach og konsulent
Uddannet socialrådgiver samt Diplom i Ledelse fra Danmarks Forvaltningshøjskole. Herudover coachuddannelse. Har mange års erfaring som konsulent på området for udsatte børn og unge, og var chef i det offentlige i 8 år. Arbejder med Strategi-implementering i Praksis.
I Your Change arbejder Marianne med kompetenceudvikling samt ledelsesudvikling blandt andet gennem coaching. Herudover socialfaglig rådgivning, konsulentstøtte og krisebehandling.
Christina Sonne
Stresscoach og konsulent
Uddannet Coach og folkeskolelærer. Har flere års erfaring som coach og underviser i det private erhvervsliv. I Your Change arbejder Christina med kompetence- udvikling, stresscoaching, foredrag og kurser. Herudover rådgivning, konsulentstøtte og krisebehandling.
VORES BLOG
Nu er vores nye blog igang. Her vil der være interessante artikler om sundhed og udvikling.

Læs mere på vores blog her…
NYHEDER
Nu starter vi foråret med et alternativt slankekursus.

Læs mere om vores slankekursus her…
DEL VORES SIDE
Del denne side
Facebook
Google+
Instagram
LinkedIn
Tumblr
Twitter
YouTube
Kontakt os
Email
Udskriv
NYHEDSBREV
Stacks Image p8879_n9077
- Din forandring

Følg os på sociale medier..