Stacks Image 25383

Gymnastik

Your Change`s massage- og gymnastikmetoder sætter først og fremmest fokus på forebyggelse og behandling af fysisk nedslidning og kroppens reaktioner på stress. Læs mere under massage. Både gymnastik og massage sætter gang i kredsløbet ved at aktivere en gennemstrømning af hele kroppens kredsløb.

I gymnastikken handler det om at centrere kroppens balance og optimere kropsholdning og åndedræt. Øvelserne er blide og ikke fysisk anstrengende og virker styrkende på led, muskler og er udrensende for de indre organer. Man får uden anstrengelse sved på panden af denne gymnastik. Metoden er derfor særligt velegnet til mennesker med forskellige fysiske udfordringer, der her igennem kan styrke sin krop og balance uden at overanstrenge sig. Behandlingen har størst effekt i en kombination af gymnastik og massage.

Vores kropsterapeuter er blandt andet uddannede inden for Body Self Development’s System, som er en mental- og fysiologisk evidensbaseret behandlings- og træningsmetode, der kombinerer massage og gymnastik. Metoden har inspiration fra yoga og karate og er en fantastisk træningsform for alle mennesker uanset køn og alder. Vores kropsterapeuter er godkendt RAB-behandler og har ansvarsforsikring gennem Tryg.

Dette kan du opnå ved gymnastik:

• Smidighed og styrke
• Kontakt mellem krop og psyke
• Opnå indre ro og balance
• Skævheder og ubalancer i kroppen
• Velvære og overskud

Se også vores andre sundhedstilbud

Massage

Kost

Gymnastik

Zoneterapi

Mindfulness

Yoga

VORES BLOG
Nu er vores nye blog igang. Her vil der være interessante artikler om sundhed og udvikling.

Læs mere på vores blog her…
NYHEDER
Nu starter vi foråret med et alternativt slankekursus.

Læs mere om vores slankekursus her…
DEL VORES SIDE
Del denne side
Facebook
Google+
Instagram
LinkedIn
Tumblr
Twitter
YouTube
Kontakt os
Email
Udskriv
NYHEDSBREV
Stacks Image p8879_n9077
- Din forandring

Følg os på sociale medier..