Stacks Image 25383

Massage

Your Change`s massage- og gymnastikmetode sætter først og fremmest fokus på forebyggelse og behandling af fysisk nedslidning og kroppens reaktioner på stress. Læs mere under gymnastik…Behandlingen har størst effekt i en kombination af gymnastik og massage.

Når kropsterapeuten giver massage sker det ved tryk og pulserende bevægelse af led og muskler, åndedrætsteknikker og akupunktur- og zonetryk, som ligger i medianbanerne. Den unikke kombinerede form gør det muligt og lettere at løsne spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Når der sker en løsning af spændinger, skabes bedre blodgennemstrømning og blod-cirkulation, så der skabes en udrensende effekt både fysisk og mentalt. Kropsterapeuternes viden om kroppens anatomi gør dem i stand til at mærke, hvor de tilgrundliggende problemer rodfæster sig, så de kan behandle udsatte og sårbare områder. Der gives vejledning om øvelser, som medarbejderen kan udføre hjemme.

Vores kropsterapeuter er blandt andet uddannede inden for Body Self Development’s System, som er en mental- og fysiologisk evidensbaseret behandlings- og træningsmetode, der kombinerer massage og gymnastik. Metoden har inspiration fra yoga og karate og er en fantastisk træningsform for alle mennesker uanset køn og alder. Vores kropsterapeuter er godkendt RAB-behandler og har ansvarsforsikring gennem Tryg.

Massagen kan fx afhjælpe:

• Gigtsmerter, iskiassmerter
• Smerter i nakke, skuldre og ryg
• Spændinger i fod, knæ og hofte
• Skævheder og ubalancer i kroppen
• Fordøjelsesproblemer
• Kontor- og sportsskader
• Stress, nedslidning og belastning

Se også vores andre sundhedstilbud

Massage

Kost

Gymnastik

Zoneterapi

Mindfulness

Yoga

VORES BLOG
Nu er vores nye blog igang. Her vil der være interessante artikler om sundhed og udvikling.

Læs mere på vores blog her…
NYHEDER
Nu starter vi foråret med et alternativt slankekursus.

Læs mere om vores slankekursus her…
DEL VORES SIDE
Del denne side
Facebook
Google+
Instagram
LinkedIn
Tumblr
Twitter
YouTube
Kontakt os
Email
Udskriv
NYHEDSBREV
Stacks Image p8879_n9077
- Din forandring

Følg os på sociale medier..