Stacks Image 25383

Mindfulness

Med Mindfulness får du redskaber til at forebygge og håndtere stress, angst, tankemylder eller søvnproblemer. Vi gennemgår og træner din tilstedeværelse i nuet, åndedrætsteknikker og laver små opmærksomhedsøvelser. Er du særlige sensitiv, kan mindfulness være et godt redskab til at få ro og kontrol over dig selv og dine tanker.

Med Mindfulness trænes du til at være neutral i forhold din krop, følelser og omgivelser. Træningen går ud på at holde alle dine sanser vågne, ikke at dømme dig selv og dine tankemønstrer samt acceptere både det positive som negative, som optager dig i arbejds- og privatliv.

Formålet med Mindfulness er, at du træner din evne til at observere og opleve øjeblikket lige nu uden at tage stilling til dine følelser eller stress. Du oplever et mentalt ”helle” og bliver opmærksom på dit åndedræt, som hjælper dig med at kunne holde fokus i nuet.

Mindfulness er særdeles effektiv i kombination med Access Bar behandling. Læs om Access Bar nedenfor.

Tag kontakt med os, så laver vi et program, som er tilpasset dine behov.

Access Bars behandling

En Access Bar behandling er til medarbejdere, der har brug for en dybdegående mental opladning eller stress behandling.
Access Bar kan imidlertid også anvendes i kombination med mindfulness, hvor der gives redskaber til at opnå mere ro, nærvær og balance til at træffe nye beslutninger i både arbejds- og privatliv. Du kan fx opnå, at kunne sove bedre, forebygge eller mindske stress og modtage individuel træning og redskaber til at ændre gamle reaktionsmønstre og herved skabe en ny begyndelse. Behandlingen har den effekt, at du eller dine medarbejderne fremadrettet bliver bedre i stand til anvende sit fulde potentiale.
Hvad er en Access Bar behandling og hvordan foregår det?
Behandlingen er 32 forskellige blide tryk på energi punkter, der kaldes Bars og som løber igennem og uden på dit hoved. Berøringen aktiverer disse punkter og der sættes gang i din energi, der frigiver og forløser elektriske ladninger, som holder på dine negative tanker, handlinger og følelser, som du har samlet og gemt på igennem hele livet. Ved denne energi clearing sætter behandlingen skub i dit ønske om en forandring.

Du ligger fuld påklædt på en briks med et tæppe over dig. Det eneste du skal gøre er at slappe af og modtage behandlingen. Behandlingen kan som ovenfor nævnt følges op af mindfulness, hvor du gives træning og individuelle redskaber til at opnå en balance i livet.

Se også vores andre sundhedstilbud

Massage

Kost

Gymnastik

Zoneterapi

Mindfulness

Yoga

VORES BLOG
Nu er vores nye blog igang. Her vil der være interessante artikler om sundhed og udvikling.

Læs mere på vores blog her…
NYHEDER
Nu starter vi foråret med et alternativt slankekursus.

Læs mere om vores slankekursus her…
DEL VORES SIDE
Del denne side
Facebook
Google+
Instagram
LinkedIn
Tumblr
Twitter
YouTube
Kontakt os
Email
Udskriv
NYHEDSBREV
Stacks Image p8879_n9077
- Din forandring

Følg os på sociale medier..