Handelsbetingelser for webshoppen

1. Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en ordre til webshoppen i Your Change, vil vores system automatisk sende dig en kvittering via e-mail. Herefter kan du kontakte os via hjemmesidens kontaktformular eller ringe på mobil +45 53381253 for at få en tid hos vores behandlere. Har du valgt at købe et gavekort afsender vi dette til dig, senest dagen efter vi har modtaget din ordre.

Har du afgivet flere ordrer som firma, kontakter vi dig samme dag, hvis din ordre er modtaget inden kl. 12 ellers dagen efter, hvor vi aftaler de nærmere omstændigheder for levering, herunder om dit køb skal udføres i din virksomhed eller i Your Change.

2. Vores sikkerhed - betal via Pay Pal

Du deler aldrig dine betalingsoplysninger med os, når du betaler med PayPal, da det kun er PayPal som kan se dem. Du skal blot indtaste din e-mailadresse og din adgangskode for at bekræfte en betaling. Hvis du glemmer dit login, kan du få et nyt ved hjælp af dine sikkerhedsspørgsmål. Du kan også ringe til Pay Pal på tlf. +45 80251640 fra kl. 9.00 til kl. 17.30, hvis du har brug for hjælp. Du kan benytte dig af følgende betalingskort:

  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • Maestro

Du kan læse mere under www.PayPal.com om deres vilkår.

3. Fortrydelsesret


Hvis du har købt gavekort eller klippekort gennem webshoppen har du ret til at fortryde købet inden for 14 dage, hvor du skal sende din ordrebekræftelse retur til os med oplysninger om din bank, reg.nr og kontonr., navn og adresse.

Hvis du efterfølgende har bestilt et kursus, foredrag eller booket konsulent eller sundhedsydelser via email, vil afbudsregler være følgende:

  • Sker afbud indenfor 11 - 30 dage før start af kursus, foredrag eller bookning af behandler/konsulent, får du refunderet 75% af beløbet efter fradrag af depositum.
  • Sker afbud indenfor 1 – 10 dage før start af kursus, foredrag eller bookning af behandler/konsulent foretages der ingen refusion. Vi beregner start fra den første dag på nedtrapning.
  • Sker afbud indenfor 1 – 7 dage før kursusstart foretages der ingen refusion.

Vi beregner kursusstart som den første dag på nedtrapning. 50 % af din betaling ses som depositum og tilbagebetales ikke ved afbud, hvis at du har booket et kursus, foredrag eller sundheds- eller konsulentforløb. Afbud skal ske skriftligt til mail info@yourchange.dk.

Hvis du køber et klippekort på webshoppen, kan du fortryde det fulde køb inden for 14 dage, hvis du ikke efterfølgende har booket nogle af vores ydelser pr. mail.

Vi forbeholder os retten til at aflyse, såfremt der ikke er nok tilmeldte. Ved aflysning tilbagebetales det fulde beløb. Du har mulighed for at skifte dato for kursus, foredrag eller behandling op til 7 dage inden opstartsdato.

4. Persondatapolitik

Vi giver ikke dine personoplysninger til tredjepart. Vi indsamler kun de personoplysninger, du selv giver os ved registrering til kurser, kontaktformularer, tilmelding til nyhedsmails osv. Informationerne bruges kun til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet til.
VORES BLOG
Nu er vores nye blog igang. Her vil der være interessante artikler om sundhed og udvikling.

Læs mere på vores blog her…
NYHEDER
Nu starter vi foråret med et alternativt slankekursus.

Læs mere om vores slankekursus her…
DEL VORES SIDE
Del denne side
Facebook
Google+
Instagram
LinkedIn
Tumblr
Twitter
YouTube
Kontakt os
Email
Udskriv
NYHEDSBREV
Stacks Image p8879_n9077
- Din forandring

Følg os på sociale medier..